Skal du bruge en fugemand på Fyn, i Vejle, Kolding + Trekantområdet?

KB Fugeservice kører ud fra Aarup på Fyn og tager fugeopgaver i hele Trekantområdet og på hele Fyn, hvad enten det er Fredericia, Kolding, Vejle, Børkop, Middelfart, Odense, Svendborg eller en af de andre skønne byer vi har på Fyn.

Ring på telefon: 23 71 49 76

Mit navn er Kent Bjerringholm og jeg står bag KB Fugeservice

Min tilgang til alle fugeopgaver er øje for detaljerne, og at jeg altid skal gøre mig umage uanset opgavens størrelse og omfang.

Samtidig er jeg varm fortaler for bæredygtighed i arbejdet, så vi altid arbejder ud fra den holdning, at den bedste løsning findes i den miljørigtige løsning lige præcis til dit byggeri.

Har du brug for rådgivning?

Får mine kunder et stykke arbejde i høj kvalitet – og det gør de! – så går det hele op i den højere enhed og dermed har jeg leveret et godt stykke fugearbejde.

Derudover fungerer jeg naturligvis også gerne som din rådgiver, så du dermed kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag og vælge den bedste løsning ud fra både kvalitet og økonomi.

Min fornemste opgave er at give dig et resultat, som du er glad og tilfreds med i mange år.

Min erfaring med fugning sikrer dig høj kvalitet

Jeg har mange års erfaring med håndværksfag generelt, da jeg tidligere har været klejnsmed, betonarbejder og rejsemontør og selve fugefaget har jeg været i siden 2015, hvor jeg har arbejdet i flere fugefirmaer, og i september 2019 besluttede jeg så at åbne KB Fugeservice.

I mit fugefirma udføres hele viften af fugearbejder, der er relevant og benyttes på moderne byggerier eller i forbindelse med renoveringer.

Og jeg gør en dyd ud af at holde mig opdateret på viden inden for fugning, vinduer, døre m.m., så jeg sikkert og i høj kvalitet kan fuge for dig på den mest optimale måde. Både i forhold til dræn og ikke mindst så udluftningsmulighederne bevares.

Få mig til at ringe dig op

Skal vi tage en snak om en fugeopgave, så skriv til mig på fugemand@kbfugeservice.dk og beskriv kort din opgave. Så ringer jeg dig op og vi tager en uforpligtende snak om opgaven.

Hvilke opgaver kan KB Fugeservice udføre?

Når en kunde hyrer mig ind, står jeg til rådighed med al min viden og erfaring og kan blandt andet bistå med:

  • Rådgivning i forbindelse med projektering
  • Skal dine døre og vinduer have helt nye fuger lagt om dem?
  • Har du en bygning med gamle mørtelfuger, som skal skiftes ud med de nye og bedre elastiske fuger?

Uanset hvordan din fugeopgave ser ud, så kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra fugemanden fra Årup, der lige så gerne servicerer Fyn såvel som Trekantområdet inklusive Vejle, Kolding og Fredericia.

Skriv til mig døgnet rundt

Skal du bruge en erfaren fugemand, så er det nemt for dig at få kontakt med mig, for det er blot at skrive til mig via min kontaktside her eller grib telefonen og giv mig et kald.

Jeg glæder mig til at tage en snak med dig!

Ring til KB Fugeservice