Om KB Fugeservice

Jeg tror på, at et fugefirma leverer et godt stykke arbejde, når det kan ses i detaljen og umagen, samt at et pænt og veludført fugearbejde, er med til at give at det hele hænger sammen i en helhed. 

Og derfor gør vi os ekstra umage og forlader ikke pladsen før alle er tilfredse.
Vi gør meget ud af bæredygtighed i de forskellige byggerier, og hvordan vi kan finde og bruge den bedste miljøvenlige løsning til netop dit projekt.

KB Fugeservice er et fugefirma, hvor vi udover fugearbejdet tilbyder rådgivning, så du altid får et resultat du vil glædes over i mange år. 

Hos os får du udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi varetager stort set alle typer fugearbejde på moderne byggerier samt renoveringsopgaver. Alt efter om du skal have lagt helt nye fuger omkring dine døre og vinduer, eller du har gamle mørtelfuger, der skal udskiftes til nye og bedre elastiske fuger, så finder du hjælpen hos os. 

Vi har opdateret viden omkring nye standarder for vinduer og døre, så fugen lægges optimalt i forhold til dræn og udluftningen bevares.

Vi er altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt og bistår desuden gerne vores kunder med projektering og rådgivning, således at det bedste resultat opnås.

Hvem er KB Fugeservice?

Mit navn er Kent Bjerringholm og efter nogle gode år i håndværksbranchen, efterfulgt af lærerige ansættelser i fugefirmaer valgte jeg i 2019 at springe ud som selvstændig med KB Fugeservice.

Kent Bjerringholm

Kent Bjerringholm

Fugemand

Ring til KB Fugeservice